top of page

MC MÄSSAN: Möt BMW Motorrad Nordic Superbike Team!

Uppdaterat: 13 jan.




Upplev spänningen och passionen för motorcyklar på MC Mässan i Älvsjö, Stockholm, den 26-28 januari. Det är med stor glädje vi inbjuder er till en helg fylld av hastighet och precision där BMW Motorrad Nordic Superbike Team tar centrum. Kom och träffa våra förare, hjältarna bakom hjälmarna, och få en inblick i livet på racerbana.


BMW Motorrad är inte bara en utställare; vi är en upplevelse! Vi har förberett en mängd roliga och interaktiva aktiviteter i vår monter där du kan känna på pulsen av racingvärlden. Förbered dig på en dag där adrenalin möter innovation.


Vårt Superbike Team har spännande nyheter att dela med sig av. Var först med att få reda på de senaste uppdateringarna, planerna för säsongen och unika insikter från teamet. Dessutom har vi en rad aktiviteter planerade speciellt för er, våra fantastiska supportrar och kunder.


Höjdpunkten? Vi kommer att stolt visa upp årets M1000RR tillsammans med årets förare. Missa inte chansen att se denna tekniska underverk och känn av den kraft och precision som BMW Motorrad är känd för.


Så markera datumen i kalendern och förbered dig för en oförglömlig upplevelse. Vi lovar att det kommer att vara en helg fylld av passion, gemenskap och spännande nyheter.

Vi ses där – din plats i racingens värld väntar!


Med vänliga hälsningar,

BMW Motorrad Nordic Superbike Team.

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page