top of page

FÖRARE 2024: Jesper Pellijeff och Fredrik Eriksson Tävlar för Guld!




Det är med stor entusiasm vi presenterar förarsättningen för BMW Motorrad Nordic Superbike Team 2024. Fyrfaldiga SM Mästaren, Jesper Pellijeff, fortsätter sin resa med teamet och är mer besluten än någonsin att lägga Pro Superbike (PSB) titeln till sina många framgångar. Med två år av erfarenhet bakom sig på BMW's högpresterande motorcyklar, är Jespers mål klart – att stå högst upp på pallen.


Efter en paus från racingbanan gör Fredrik Eriksson en efterlängtad comeback. Med två års frånvaro är det ingen hemlighet att han är ivrig att återvända till tävlingens hetta. "Träning pågår för fullt för att vara med och slåss om topplaceringarna från start," säger Fredrik. Han medger att det kan vara en utmaning att återvända efter ett uppehåll, men är optimistisk tack vare den försenade starten av PSB-säsongen, vilket ger honom gott om tid att förbereda sig och återfå sin tidigare form.



Vårt team är stolt över att ha så passionerade och begåvade förare. Med Jesper Pellijeffs bevisade vinnarmentalitet och Fredrik Erikssons återkomst och hunger efter framgång, är vi övertygade om att kommande säsong kommer att bli en av de mest spännande hittills.


Håll ögonen öppna för dessa superbike sensationer – 2024 är året då allt kan hända på racingbanan. Med BMW Motorrad Nordic Superbike Team vid rodret och dessa två fenomenala förare, är vi redo att skriva historia. Kom och stötta dem längs vägen mot ära och titlar!


Vi ses på banan!

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page